Услуги


Дограма София предлага широка гама строителни услуги като проектиране, монтаж и ремонт на дограми, охранителни ролетки, стъклени врати и витрини, системи за душ кабини, парапети, алуминиеви и метални конструкции, пощенски кутии и още много други. Знаем, колко е важно да има на кого да разчитате. Ние сме на среща!

 

Монтаж, демонтаж и ремонт на PVC дограма

Поливинилхлорида, наричан накратко, PVC е един от най-разпространениете материали за изработка на дограма, особено при прозорците. Едно от най-съществените му предимства пред всички останали материали е фактът, че осигурява висока енергийна ефективност и не се нуждае от пребоядисване. За да може да бъде максимано полезен стъклопакета, обаче, е необходимо да бъде професионално проектиран и монтиран. Дограма София работи с всички водещи производители на PVC като Salamander, aluplast, KMG, KÖMMERLING, PROFILINK и REHAU, което гарантира качеството на всеки един индивидуален проект.

Плътни охранителни ролетки

Дограма София предлага проектиране и монтаж на плътни охранителни ролетки подходящи за защита на витрини и прозореци от вандализъм. Тези ролетки най-често се монтират отвън.

Охранителни ролетки „Оплетка“

Дограма София предлага проектиране и монтаж на охранителни ролетки „Оплетка“ подходящи за защита на витрини и прозореци от вандализъм, като същевременно позволяват добра видимост към вътрешността на помещението или проникването на светлина при спусната ролетка. Тези ролетки се монтират отвън, само когато няма достатъчна височина отвътре. В останалите случаи ролетката предполага само вътрешен монтаж.

Безшпросно остъкляване

Дограма София предлага проектиране и монтаж на системи за фасадно (вътрешно) и интериорно безшпросно остъкляване за изграждане на преградни стени изцяло от закалено или многослойно стъкло, които са много подходящи, както за търговски обекти, така и за офис площи.

Интериорни стъклени врати

Дограма София проетира и монтира изцяло стъклени интериорни врати със дървена или метална каса, като крилото може да бъде цветно орнаментно, изцяло или частично матирано стъкло.

Системи за душ-кабини

Дограма София предлага проектиране и монтаж на системи за душкабини от единично закалено стъкло с летящи врати по индивидуални размери и предпочитания. Подобни проекти са изключително подходящи за прекалено малки или прекалено големи помещения.